NK Hodošan

NK “HODOŠAN” HODOŠAN
PLAN RADA ZA 2016. GODINU

1.Osigurati uvjete za trening i takmičenje za sve ekipe.
2.Sa seniorskom ekipom pokušati se plasirati u viši rang natjecanja.
3.Pokušati namaknuti sredstva za kupnju traktorske kosilice ( profesionalne ), jer je postojeća već dala svoje.
4.Organizirati klupsku ” feštu “, sa ciljem da se ljudi približe klubu
5.Organizirati ( sada već tradicionalni ) malonogometni noćni turnir.
6.Pokušati ponovo oformiti ekipu mlađih uzrasta, bar jednu.
7.Redovno održavanje svih prostora, terena i opreme koju smo dobili u vlasništvo ili pak na korištenje.
8.Pojačati rad odbora za marketing te pokušati pronaći dodatne izvore financiranja kluba.
9.Pokušati riješiti rasvjetu za pomoćno igralište ( time bi se omogućilo kvalitetnije treniranje i u dane kad dan traje jako kratko, a igrači nisu u mogućnosti dolaziti na treninge bilo zbog posla, škole ili nekih drugih obveza ).
10.Organizirati što je više moguće dobrovoljnih radnih akcija te tako pokušati smanjiti troškove kluba.
11.Poboljšati suradnju sa drugim udrugama u našem mjestu i općini.
12.Cjelokupni rad kluba podići na jednu višu razinu i omogućiti svim pojedincima da im aktivnost u klubu bude uživanje, a ne opterećenje.

Hodošan 15.09.2015
Predsjednik : Antun Vlahek v.r.


Aktivnosti i ciljevi NK ”Hodošan” usmjereni su na razvoj i promicanje nogometa, kao i sudjelovanje u nogometnim natjecanjima. U proljetnom dijelu prvenstva sve tri kategorije (pioniri, seniori i veterani) bile su vrlo uspješne, možda čak i više od očekivanog. Pioniri našeg Kluba uvjerljivo su osvojili naslov prvaka pa im ovim putem još jednom čestitamo.

NK_Hodosan_1

Nogometni savez Međimurja reorganizirao je sustav natjecanja i unatoč tome što je seniorska ekipa bila najuspješnija u proljetnom dijelu, zbog lošeg je rezultata u jesenskom dijelu, osvojila nezahvalno 5. mjesto i time izgubila mogućnost plasmana u 1. međimursku ligu. Na redovnoj izbornoj godišnjoj skupštini dana 14. lipnja 2014. izabran je novi Izvršni odbor sastavljen od 15 članova. Na čelu novog IO izabran je predsjednik Antun Vlahek, dopredsjednik Stjepan Šmit, tajnik Srećko Kovač i blagajnik Igor Dominić.

Novi-stari izvršni odbor je organizirao tradicionalni malonogometni turnir u spomen na naše heroje Zvonka Zrnu i Darka Tišljarića. Također smo organizirali nogometni turnir u čast i spomen na dugogodišnjeg predsjednika Ljubomira Jurčeca. Na turniru su sudjelovale ekipe: ”Trnava” Goričan, ”Kraljevčan 38” D. Kraljevec, ”Mladost” Palinovec i »Hodošan«. Kod organiziranja malonogometnog turnira veliku pomoć imali smo od strane Udruge žena Hodošan te im ovim putem zahvaljujemo na tome.

Hvala na pomoći i igračima veteranske i seniorske ekipe. Pristupili smo i održavanju sportskih objekata (LIČENJEtribina, bojenje golova i održavanje okolice igrališta). Aktivnosti su donatorski izvele obitelji Kranjčec, Šupljika i Horvat. Zahvaljujemo se i donatorima sportske opreme Đuri Šmitu i Franji Kovaču. STakođer se zahvaljujemo i svim sponzorima koji zakuskama nadoknađuju izgubljene kalorije igračima nakon utakmica. Pri kraju kalendarske godine organizirali smo tradicionalnu »Plavo – bijelu noć«, zabavu za sve članove i simpatizere kluba.

(IO NK ”HODOŠAN”)