NK Borac Donji Hrašćan

NK_Borac_logo_m

NK“Borac“ Donji Hrašćan i u ovoj godini natjecao se u 3.međimurskoj ligi Istok i to u proljetnom dijelu 2013./14. s osrednjim uspjehom. Kako je natjecanje odmicalo, tako se Liga smanjivala poradi odustajanja klubova te smo završili na 7. mjestu s 18 bodova. Za pohvalu je bilo 13 pogodaka Mateja Pozderca. U lipnju je igrače obradovao Mladen Vidović – Dinko kompletom trenirki.

Uspješno je organiziran malonogometni turnir ulica uz sudjelovanje osam ekipa, a tom prilikom održana je i najveća „pračkarijada“ na kojoj je pobjedu odnio POŠK-ovac Christian Tišljarić ispred Stjepana Jurčeca i Zvonka Zadravca.

U jesenskom dijelu natjecateljske sezone 2014./15. Klub je osvojio 10 mjesto s 10 bodova, s postignute tri pobjede i jednim neriješenim rezultatom te osam poraza i uz poziv iz Kluba da se nudi „kraljevstvo za strijelca“ .

Sveukupno rezultatom nismo zadovoljni, ali ozlijede i odnos igrača pomalo su utjecale na postignute rezultate. Gledatelja i navijača na utakmicama standardno, a na druženjima na igralištu uz dobre pečene odojke uvijek i navijač više. Klub nije bio nikad pod suspenzijom Nogometnog saveza Međimurja. Ovom prilikom zahvaljujemo svim podupirajućim članovima i simpatizerima, a posebice Općini Donji Kraljevec, Vidović Commercu, „Đurkin“ d.o.o., Tomici Kerovcu, Kovač limariji, Zlatku Švecu, Robertu Kerovcu, Tomici Mihalecu, Trgovačkom obrtu „Zoki“ i drugima. (MB)

NK_Borac_2015