Vijeće mjesnog odbora Donji Hrašćan

Dragi mještani sve vas lijepo pozdravljam u ime novoizabranog Vijeća mjesnog odbora Donji Hrašćan (Laura Bunc, Valentina Jurčec, Krešimir Barić, zamjenik predsjednika Mišel Pozderec, Marija Kukec, Leon Branilović) i u osobno ime zahvaljujem se na povjerenju koje ste nam dali, a ujedno i obavezu da se borimo za ljepši, bolji i razvijeniji D. Hrašćan.

Članovi Vijeća mjesnog odbora zasukali su rukave i bili aktivni u uređenju svog mjesta. Očistio se nadvožnjak i sve oko igrališta od raslinja, spojila se kanalizacija kod Vatrogasnog doma, a do kraja godine bit će povučen i asfalt i dugo očekivani projekt proširenja pješačko-biciklističkih staza koji će biti završen do kraja 2014. godine. Ujedno se zahvaljujem načelniku i Općinskom vijeću koje nam je omogućilo da se sve to i napravi. Možemo biti zadovoljni ovom godinom, ali uvijek može bolje. Mjesni odbor je i ove godine podržao sve udruge u mjestu, a također se financijski uključio u organizaciju dolaska svetog Nikole.

Planovi za 2015. godinu su nam da se asfaltira dio kolnika prema igralištu, da se naprave slivnici u Gosećoj i Gajiću (prema igralištu), završetak autobusnog stajališta (kućica) i sanacija Društvenog doma čiji smo projekt poslali resornom ministarstvu i očekujemo pozitivan odgovor. Nadamo se da ćemo u sljedećoj godini ostvariti većinu naših planova, da nam godina bude bolja nego prethodna.

(za MO Tomica Mihalec)