Košarkaški Klub Donji Kraljevec – Ogorčeni košarkaši: ‘Zahvaljujemo ‘herojima’ koji su nam uništili kamin na igralištu’

Košarkaški Klub Donji Kraljevec svake godine sustavno uređuje prostor vanjskog košarkaškog igrališta na stadionu “Fundacije”.

U uređenju svojim radom, ali i financijski sudjeluju svi članovi kluba, entuzijasti i ljudi željni pozitivnih promjena u našem kraju.

Prošle godine smo tako uredili prostor za druženje koji uključuje betoniranu terasu i kamin.

Taj prostor smo u protekle dvije “haklerske” sezone koristili često te smo mnoge večeri nakon dobrog hakla provodili upravo tu družeći se i promovirajući boravak na otvorenome. Željeli smo pokazati kako je bavljenje sportom i boravljenje na otvorenom uvijek puno kvalitetniji izbor od opijanja i zadimljenih kafića.

Nažalost, očito neki ne dijele naše mišljenje. Očito je nekima naš prostor za druženje predstavljao trn u oku te je u pijanom deliriju u kaminu vidio zmaja koji riga vatru i kojeg treba srušiti da svijet opet bude siguran.

Ovim putem željeli bismo zahvaliti “heroju” ili “herojima” koji su ovakvim junačkim činom pokazali razinu svoje inteligencije, kulture i poštovanja prema tuđem trudu i imovini.

Molimo Vas da ovu objavu podijelite i na svom zidu, da tako dođe i do “heroja” koji su učinili ovo “herojsko” djelo pa da se osjećaju još važniji i pametniji.

,