STOLNOTENISKI KLUB Donji Kraljevec

STK_Donji Kraljevec_1

Povodom Sveta tri kralja, održan je tradicionalni klupski turnir u stolnom tenisu.

Održan je turnir slučajnih parova i pojedinačni turnir.
Uz odličnu atmosferu, najbolji par je ove godine bio Belovari Miljenko i Švenda Matija, drugi su bili Pongračić Ivan i Vlah Stjepan, dok su treći bili Šupljika Marko i Vadas Franjo, a utješno četvrto mjesto osvojili su Horvat Tihomir i Čavlek Đuro.

U pojedinačnim susretima, pobjednik turnira je bio Pongračić Ivan, viceprvak je Belovari Miljenko, trećeplasirani je bio Miketek Roberto, dok se sa četvrtim mjestom morao zadovoljiti Ružić Marko.

STK Donji Kraljevec
Vrijedno je napomenuti da su i ove godine naši veterani bili odlični u igri parova (najstariji igrač je 1940.)

Tabele sa rasporedom i rezultatima

Turnir slučajnih parova 01-2016

rezultati pojedinacno

Turnir pojedinačno 01-2016

rezultati parovi

Miljenko Belovari

Img_5348 Img_5346

Stolnoteniski klub “Donji Kraljevec” kao sportska udruga djeluje već 14 godina. U prošloj se sezoni natjecao s 3 ekipe u županijskim ligama i postigao zavidne rezultate sa svim ekipama.

STK “D. Kraljevec” 1 je u sezoni 2013./14. u 4. županijskoj ligi osvojio 1. mjesto i to bez izgubljene utakmice te se plasirao u viši rang natjecanja, u 3. županijsku ligu. Za ekipu D.Kraljevec 1 nastupili su: Miljenko Belovari, Josip Pintarić, Nenad Pigac, Marko Šupljika i Filip Belovari.

 

STK “D.Kraljevec” 2 je u sezoni 2013./14. u 4. županijskoj ligi osvojio 2. mjesto i kao viceprvak se također plasirao u viši rang natjecanja, u 3. županijsku ligu. Ekipu čine: Roberto Miketek, Mario Glavak, Marko Ružić i Mario Matić. STK “D. Kraljevec” 3 je u sezoni 2013./14 u 6. županijskoj ligi osvojio 2. mjesto i kao viceprvak se također plasirao u viši rang natjecanja, u 5. županijsku ligu. Za ekipu su nastupili: Tihomir Horvat, Josip Filipašić, Franjo Vadas, Valent Vlah, Matija Švenda i Đuro Čavlek.•

STK_Donji Kraljevec_2