ŠRD Jezerišće

Na održanoj redovnoj godišnjoj skupštini Športskog ribolovnog društva „Jezerišće“ dogovorene su uobičajene aktivnosti te plan radnih akcija. Ove godine Društvo je bilo izuzetno dobro zbog postignutih sportskih uspjeha i zatvaranja terase s dvije strane gdje su se uključili svi članovi.

SRD jezerisce_logoNa društvenom natjecanju u kategoriji mladeži prvo mjesto osvojila je i ove godine Ema Višnjić, drugo Mihael Sakač, a treće mjesto Arijana Sakač. Najuspješniji kod seniora bili su Mladen Švenda, Igor Čavlek i Dejan Vadlja.

Natjecateljska ekipa koju čine Roman Kanižaj, Danijel Jalšovec, Renato Višnjić i Atonio Šestan osvojila je uspješno treće mjesto u sveukupnom plasmanu Međimurske lige.

Tijekom godine održano je niz radnih akcija na koje se svaki put odazvao velik broj članova. Zbog čestih kiša bio je tijekom godine potreban znatno veći angažman u održavanju našeg ribnjaka. Možemo se pohvaliti i time što Društvo svake godine ima sve veći broj članova što nam omogućava i više rada na očuvanju prirode.

Društvo i dalje brine o uređenju ribnjaka te poziva sve žitelje našeg kraja i okolice na razna druženja i natjecanja.

(tajnik Renato Višnjić)

SRD_Jezerisce

SRD jezerisce_1