ŠRD Črnec Donji Hrašćan

ŠRD „ČRNEC” Donji Hrašćan

Na 4. sjednici upravnog odbora ŠRD „Črnec”dana 5.9.2015.g. donesen je sljedeći plan gospodarenja i financijski plan za 2016.g.

PLAN GOSPODARENJA ZA 2016.g.
1.Planirana su tri društvena takmičenja:
– Proljetni kup- takmičenje u lovu ribe
– Društveno- takmičenje u lovu ribe
– Kup Črnec— takmičenje u lovu ribe

2.Planirano takmičenje: SŠRDMŽ

-II liga Međimurskog športskog saveza u ribolovu (6 kola i ekipno)
– Liga kadeta i juniora (pojedinačno)
– Kup općine Donji Kraljevec – Hodošan 2016

3.Radne akcije

– planirano je 10 radnih akcija
– postavljanje klupica
– košnja trave, čišćenje okoliša ribnjaka
– uređenje interijera – ribički dom

4.Poribljavanje ribnjaka s amurom za 2016.g.
5.Izgradnja pomoćne nadstrešnice 4x4m2
6.Nabava stolova i klupa (2kompl), nabava peći na kruta goriva (kamin kapaciteta grijanja cca 70m3), te tanjur za kotlovinu
7.Zalagati se za unapređenje športskog ribolova, zaštita voda, ribljeg fonda i ostalih mjera zaštite koje su propisane zakonom o športskom ribolovu


ŠRD „ČRNEC“ D. Hrašćan

(1999. – 2014.)

Redovnom Godišnjom skupštinom koja je održana 4. siječnja 2014. započeli smo s realizacijom našeg Plana i programa rada. Uspješnu godinu započeli smo druženjem i otvorenjem ribolovne sezone početkom proljeća. Održan je Proljetni kup društva na kojem su uspješni seniori bili Ivan Jurčec, Ivica Jurčec i Božidar Kovač, a kadeti Gabriel Drk, Luka Pozderec i Ivana Pozderec. Zapaženi uspjeh na pretkolu Kupa HŠRS u Podturnu postigla je naša natjecateljska ekipa u sastavu Damir Zrna, Dražen Fleten i Perica Zrna na čelu s kapetanom Dragutinom Balentom. Na Drugom proljetnom KUP-u ŠRD Trnava Hodošan ista se ekipa okotila srebrnom medaljom. Na kupu Općine Donji Kraljevec u Palinovcu naša natjecateljska ekipa u sastavu Tomica Barić, Dražen Fleten, Damir Zrna, Dragutin Balent i Christian Tišljarić, pod vodstvom kapetana Božidar Kovača je osvojila 2. mjesto.

SRD_Crnec_hrascan_3                Održana su dva natjecanja u športskom ribolovu. Na Društvenom natjecanju u lipnju 2014. najbolji seniori bili su Ivan Jurčec, Damir Zrna i Christian Tišljarić, a kadeti Robert Kolarić, Luka Jurak i Roko Zrna. Na Kupu ŠRD Črnec u kolovozu 2014. najbolji su bili seniori: Božidar Kovač, Damir Zrna i Perica Zrna i kadeti William Pankas, Roko Zrna i Dominik Jurčec. Drugu godinu natjecanja u 2. županijskoj ligi, naši natjecatelji Tomica Barić, Dragutin Balent, Damir Zrna, Dražen Fleten i Perica Zrna nisu pretjerano „blistali“, već su postigli skroman rezultat. Kapetan ekipe bio je Sandro Zrna. U županijskoj ligi kadeta imali smo predstavnika Williama Pankasa koji je postigao zavidan rezultat uvrstivši se među tridesetak starijih natjecatelja gdje je zauzeo 4. mjesto.

SRD_Crnec_hrascan_2                Članovi Društva tijekom cijele 2014.godine djelovali su raznim radnim akcijama. Uređivali su okoliš ribolovnih voda i Ribički dom, educirali su članove o unapređenju sportskog ribolova i sudjelovali u nizu drugih aktivnosti koje su zacrtane Planom gospodarenja i Statutom. Naše društvo ove godine slavi petnaest godina od osnivanja 27. listopada 1999. godine. Ovom prilikom zahvaljujemo svim članovima i simpatizerima društva koji su doprinijeli materijalno i financijski te svojim radom i zalaganjem doprinijeli boljem sutra. Posebno zahvaljujemo MO D. Hrašćan, Općini D. Kraljevec, poduzeću Vidović Commerce te Stanku i Tomici Mihalecu. (tajnik društva Vladimir Zrna)

SRD_Crnec_hrascan_1