Vijeće mjesnog odbora Donji Kraljevec

Dragi Kraljevčani,

Evo prošla nam je još jedna godina u našem lijepom Donjem Kraljevcu. MO D. Kraljevca se i ove godine trudio svojim zalaganjem, trudom i prijedlozima uljepšati život svih naših mještana. Tako smo organizirali niz događaja koji su obilježili naše mjestu od paljenja Vuzmenke, turnira među ulicama, dane Magdalenja pa do zadnjeg zajedničkog obilježavanja dana pada Vukovara , paljenjem svijeća.

Ujedno smo pomagali našim udrugama u njihovim programima i aktivno sudjelovali u radovima koje se tiču našeg mjesta. Tako smo donijeli odluku o kupnji parcele kod starog smetišta, uredili prostorije za mlade u Domu kulture. Sudjelovali u izgledu i uređenju Prvomajske ulice, potaknuli asfaltiranje ceste prema Čehovcu i trenutačno se izgrađuje biciklistička staza prema Prelogu.

Ne smijemo zaboraviti i naše uređenje groblja, izgradnje polubranika na pružnom prijelazu gdje su radovi u toku.

Da ne bi zaboravili na budućnost u izradi su projekti za novu stambenu zgradu i traženje investitora, pri završetku su svi papiri za novu stambenu zonu Istok (čeka se samo Agencija za upravljanje državnom imovinom). Isto tako slijedeće godine bi trebao uči u EU projekt financiranje novog dječjeg vrtića od kojega bi imala korist cijela općina.

Želja nam je isto tako dovesti asfalt do svake kuće jer imamo jedan dio cesta neasfaltiranih u stambenoj zoni.

Rade se idejni projekat za uređenja pojedinih dijelova D. Kraljevca, sportsko rekreacioni centar Fondacije i prilaz prema željezničkoj stanici sa pješačkim stazama.

Nadajući se i slijedećim godinama razvoju D. Kraljevca kao centra u korist svih nas, i kao i svih građana naše općine želimo svim građanima općine Donji Kraljevec kao i svim koji se osjećaju kao kraljevčani blagoslovljeni Božić i Sretnu novu godinu sa punu zdravlja i veselih trenutaka sa vašim najbližima

MO Donji Kraljevec