Nogometni klub „KRALJEVČAN 38“ : promocija monografije „90 GODINA NOGOMETA I 80 GODINA KLUBA U DONJEM KRALJEVCU“ autora gospodina Vilka Šercera, sportaša, učitelja i kroničara

Nogometni klub „KRALJEVČAN 38“

Povodom 90 godina igranja nogometa u Donjem Kraljevcu u subotu 25. kolovoza 2018. u 10.00 h u vijećnici Općine održana je Svečana sjednica  te promocija monografije  „90 GODINA NOGOMETA I 80 GODINA KLUBA U DONJEM KRALJEVCU“ autora gospodina Vilka Šercera, sportaša, učitelja i kroničara.

Vilko Šercer je dobitnik općinske nagrade za životno djelo za svoj doprinos na području sporta i društvenog života Općine Donji Kraljevec ali i cijelog Međimurja i Hrvatske .

Na sjednici prisutnima su se obratili predsjednik kluba Mladen Blažeka, u ime Općine Donji Kraljevec načelnik Miljenko Horvat,  a čestitku je u ime Međimurskog nogometnog saveza uputio Darko Jambrović.

Nakon sjednice i promocije monografije održano je svečano otkrivanje Spomen-ploče povodom okruglih obljetnica a koja je postavljena na klupskim prostorijama kod stadiona Fundacije.

 

 

 

, , , , , ,