„Aktiv žena“ Donji Pustakovec održao je svoju redovnu godišnju skupštinu

U subotu,10.02.2018.godine  „Aktiv žena“ Donji Pustakovec održao je svoju redovnu godišnju skupštinu. Skupštinu je otvorila predsjednica „Aktiva žena“ Gordana Čonka, te je pozdravila sve prisutne članice i goste.

Skupštinu su svojim dolaskom uveličali predsjednik Mjesnog odbora Igor Ivković, predsjednik DVD-a Donji Pustakovec Vedran Babić, predstavnici Kluba mladih „Pustakovčan“ gosp. Filip Strahija i Ivan Borović.
Osim navedenih skupštini su prisustvovale i predstavnice udruga žena iz Hodošana, Palinovca, D.Hrašćana, KUD Općine Donji Kraljevec te udruga „Pjesma“ iz Donjeg Kraljevca.

Nakon otvaranja skupštine i pozdravne riječi slijedio je izbor radnog predsjedništva, zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika.

Za radno predsjedništvo su izabrane Marijana Barić i Gordana Čonka. Za zapisničara Sandra Kanižaj a za dva ovjerovitelja zapisnika Ksenija Branilović i Liljana Kramar.
Zatim su uslijedila izvješća Upravnog  odbora, blagajnika i  Nadzornog odbora.

Nakon iznijetih izvješća predsjednica „Aktiva žena“ Gordana Čonka iznijela je prijedlog programa rada i financijskog plana za 2018.godinu. Nakon rasprave, sva izviješća jednoglasno su usvojena.
Na samom kraju Predsjednica „Aktiva žena“ Gordana Čonka zahvalila je svim prisutnim članicama i gostima na dolasku te ih pozvala na daljnje druženje uz domjenak i zabavu.

„Aktiv žena“ Donji Pustakovec

,