STOLNI TENIS: Zbog bolesti igračica odgođena utakmica u Bjelovaru

 Stolnotenisačice Hodošana su u 11. kolu HEP Superlige trebale gostovati u Bjelovaru, ali je ona zbog bolesti Paule Markati i Mateje Omble odgođena.

Natjecateljska komisija je odredila da se utakmica mora odigrati najkasnije u roku od 15 dana, a točan dan odigravanja ekipe moraju utvrditi međusobno.

Bjelovar je inače na tablici bodovno izjednačen s našim igračicama pa je ova utakmica i za jedne i za druge od velikoga značaja. Nažalost, Bjelovarčanke osim što su domaćini imaju i prednost dobivene utakmice u 2. kolu u Hodošanu i to s visokih 4:1 pa je našima uz pobjedu potreban i rezultat od 4:0 ili 4:1 uz bolju set razliku od postignute na toj utakmici. Igračice Bjelovara, osim toga, još igraju i protiv najslabije ekipe u ligi, i to u svojoj dvorani, pa je pred igračicama Josipa Markatija veoma teška zadaća.

Slijedeće protivnice ekipi Hodošana, u dvorani osnovne škole, su već u nedjelju od 11 sati igračice zagrebačkoga TIS-a, četvrto plasirane na tablici, protiv kojih je teško očekivati bodove. Ali se čuda događaju, pogotovo ako nemaš što izgubiti…

 

 

,