NAČELNIK OPĆINE MILJENKO HORVAT DODIJELIO 20 STIPENDIJA STUDENTIMA IZ OPĆINE DONJI KRALJEVEC

Na temelju Pravilnika o stipendiranju redovnih studenata, načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat u srijedu 27.12.2017. u prostorijama općine dodijelio je dvadeset STIPENDIJA ZA 2017./2018.GODINU REDOVNIM STUDENTIMA NA PREDDIPLOMSKIM, INTEGRIRANIM I DIPLOMSKIM STUDIJIMA.

Općina Donji Kraljevec dodjeljuje 20 (dvadeset) stipendija studentima za akademsku 2016./2017.godinu redovnim studentima na preddiplomskim, integriranim i diplomskim studijima koji imaju prebivalište na području Općine Donji Kraljevec.
Stipendija dodijeljena po ovom natječaju iznosi 700,00 kuna mjesečno.

Općina Donji Kraljevec na temelju raspisanog natječaja dodjeljuje dvadeset studentskih stipendija i to:

Dario Pintar, Stjepan Kučandi, Tihana Bartolić, Marta Bašnec, Sabina Gosarić, Martina Gosarić, Mirna Mišćin, Filip Taradi, Josipa Belovari, Karlo Strahija, Dora Štefok, Ivan Đurašin, Ana Jančec, Sara Sabol, Laura Granatir, Maria Moharić, Mirna Halić, Ines Oreški, Leonardo Švec i Davor Vidović.

Primanje za studente

Istog dana u Hotelu Kralj održano je primanje za studente iz Općine Donji Kraljevec na kojima je sudjelovalo 40 studenata iz Općine uz načelnika općine Miljenka Horvata i njegovog zamjenika Mladena Čavleka .
Načelnik i njegov zamjenik su se obratili studentima te im poželjeli uspješan završetak studija.
Ovakva druženja studenata postala su tradicionalna. Na primanju je napravljeno predstavljanje samih studenata a načelnik je pozvao sve studente na osnivanje Kluba studenata te da se oni putem kluba,
Savjeta mladih, raznih udruga ili osobno mogu uključiti u Strategiju razvoja Općine i tako dati ideju, prijedloge i želje za bolju budućnost.

,