22. TRADICIONALNO NATJECANJE SA ZAPREŽNIM ŠPRICAMA :MUŠKA EKIPA DVD DONJI KRALJEVEC TRADICIONALNO NAJBOLJA

Ovogodišnje natjecanje sa zaprežnim špricama u organizaciji DVD-a Sveta Marija održalo se će se u nedjelju 13.08.2017. pod visokim pokroviteljstvom Hrvatske vatrogasne zajednice i Općine Sveta Marija.

Nastupom više od 50 natjecateljskih desetina iz 8 županija, a nastupom vatrogasaca iz Mađarske i Slovenije ovogodišnje natjecanje je imalo međunarodni karakter. Za prvoplasirane ekipe u muškoj i ženskoj kategoriji osigurani su pehari i medalje, dok ekipa sa najbolje izvedenom vježbom dobiva i prijelazni pehar. Isto tako će se tradicionalno izabrao,najstarija muška i ženska ekipa, kao i najstariji natjecatelj, za koje su također osigurane nagrade.

Čak četiri pehara odnijeli su iz Svete Marije pripadnici DVD-a Donji Kraljevec u svoju sredinu.
Bilo je to na 22. natjecanju sa zaprežnim špricama koje je u organizaciji i domaćinstvu DVD-a Sveta Marija održano u nedjelju 13. kolovoza u Svetoj Mariji.

 

Oni su osvojili prvo mjesto i prijelazni pehar u konkurenciji seniora u kojoj se natjecalo 25 ekipa, a osvojili su i prijelazni pehar kojeg su godinu dana čuvali vatrogasci iz DVD-a Draškovec.
Osvojili su i pehar i u ženskoj konkurenciji gdje su njihove natjecateljke bile druge, između 11 ekipa, a pehar je osvojio i njihov član Antun Gosarić jer je zbog svojih 84 godine proglašen najstarijim natjecateljem.

Time su seniori vratili primat koji su na ovom natjecanju godinama držali. Drugi su Time su seniori vratili primat koji su na ovom natjecanju godinama držali.

, , , , ,