OSNOVNA ŠKOLA HODOŠAN je dvanaesti puta za redom organizirala Susret učenika, roditelja, djelatnika i prijatelja Škole pod nazivom Pisanica.

Osnovna škola Hodošan je dvanaesti puta za redom organizirala Susret učenika, roditelja, djelatnika i prijatelja Škole pod nazivom Pisanica.

Svetu misu vodio je župnik Darko Kelemenić.

 U uvodnom dijelu ravnatelj Ivan Barić je opisao najnovije sretne i pozitivne događaje koji su obilježili pripremu  12. Pisanice. Pozdravio je većinu članova Upravnog vijeća Zaklade „Profesor dr. Josip Sabol“, najvećeg ovogodišnjeg donatora. Školi će dobro doći dva kompleta interaktivnih ploča u vrijednosti 24.047,50 kuna. U ime Zaklade govorio je predsjednik Upravnog vijeća Predrag Brezničar. Ravnatelj je posebno pozdravio i novog prijatelja, saborskog zastupnika Darka Horvata i njegovu ekipu na općinskoj razini.

Nakon mise u športskoj dvorani otvoren je radostan izložbeno-donacijski sajam uskrsnih pisanica, čestitki, kolača i vrijednih predmeta. Razmjenom uskrsnih poklona za OŠ Hodošan je ostvaren iznos od rekordnih 13.990 kuna. A prema odluci Vijeća roditelja, u zamjenu za ono što su vrijedne ruke učenika i roditelja izradile, ova donirana sredstva utrošit će se za početak obnove 35 godina stare školske kuhinje u Matičnoj školi. Stalni prijatelji iz Područnog odjela Dječjeg vrtića “Ftiček” Hodošan donirani su s dodatnih  630,00 kuna.

I.B.

foto: arhiva

 

, , , , , ,