Udruga šumoposjednika Međimurja JEGNJED: Pozivnica na Javnu tribinu

Predmet: Pozivnica na Javnu tribinu
Tema skupa: “Problematika protupravnog prisvajanja primarnih i sekundarnih šumskih proizvoda (šumske krađe) iz privatnih šuma”

Poštovani!

Kao čimbenika u tematici protupravnog prisvajanja primarnih i sekundarnih šumskih proizvoda iz privatnih šuma, pozivamo Vas na javnu tribinu koja će se održati u utorak 21.2.2017. godine u Centru za posjetitelje Križovec, Trg međimurske prirode 1, Križovec sa početkom u 17:30 sati.

Nadamo se da će te svojim dolaskom i aktivnim sudjelovanjem pomoći u donošenju prijedloga vezanih uz rješavanje gore navedene problematike sa ciljem poboljšanja stanja i gospodarenja privatnim šumama Međimurske županije.

Svojim radom Udruga i njeni članovi doprinose promicanju i zaštiti interesa (materijalnih, socijalnih i zakonodavnih) vlasnika privatnih šuma, zaštiti i očuvanju ukupnog ruralnog prostora odnosno razvitku i unaprjeđenju gospodarenja privatnim šumama naše županije.
Temeljem sve češćih upita samih šumo vlasnika odnosno napisima u lokalnim medijima vezanih uz problematiku protupravnog prisvajanja primarnih i sekundarnih šumskih proizvoda iz
privatnih šuma odlučili smo organizirati javnu tribinu na ovu temu.

Na javnoj tribini govorit će predstavnici Savjetodavne službe, Međimurske županije, Ministarstva unutarnjih poslova – Policijske uprave međimurske, Ministarstva poljoprivrede -šumarske inspekcije, Hrvatskog saveza udruga privatnih šumo vlasnika, Udruge šumo posjednika
Međimurja Jegnjed.

Svakako Vas molimo za potvrdu dolaska na kontakt broj 098452515

i email: mariovlasic77@gmail.com.

Predsjednik Udruge šumo posjednika Međimurja JEGNJED
Tomislav Nikolić, dipl.ing

, , , ,