najava: STOLNI TENIS – U subotu u 11 sati u Hodošan dolazi Varaždin

STOLNI TENIS
U subotu u 11 sati u Hodošan dolazi Varaždin

Nakon sjajnoga uspjeha prošle subote u 12. kolu i pobjede u Dugoj Resi nad Aquyaestilom, igračice Hodošana ove su subote od 11 sati u 13. kolu u dvorani osnovne škole domaćin još jednoj ekipi iz prve četvorke, Varaždinu.

Varaždinke su treće na tablici i zbog toga su favoritkinje protiv naših igračica, koje nakon odigranih 12 kola drže sedmu poziciju.

Bile su uspješnije i u prvom dijelu prvenstva, kada su s uvjerljivih 4:1 bile bolje u Varaždinu, uz jedinu pobjedu Tamare Ramić za Hodošan. No, favoritkinje su u prošlom kolu bile i Dugorešanke pa su bodovi na kraju pripali našim igračicama, pa bi upravo ta pobjeda mogla biti veliki poticaj da i u subotu naprave podvig. U tome bi im velika podrška bili i vjerni navijači, koje pozivaju da se okupe u što većem broju i pomognu im svojim bodrenjem.

U domaćem sastavu igrat će standardne Tamara Ramić, Magdalena Basić i Paula Markati, a u gostujućoj ekipi se očekuju dvostruka državna prvakinja Petra Petek, iskusna Bojana Poljak i mlada Mihaela Brodar.

Franjo Flac

, , , ,