PROLJETNI KOŠARKAŠKI KAMP- DONJI KRALJEVEC 2015.

PROLJETNI KOŠARKAŠKI KAMP- DONJI KRALJEVEC 2015.

Kako su za sve školarce prošlog tjedna bili proljetni praznici košarkaški klub Donji Kraljevec odlučio je organizirati košarkaški kamp i na taj način pokrenuti djecu i zainteresirati ih za košarku.
To se pokazalo kao izvrstan potez jer je na kampu koji je trajao četiri dana sudjelovalo pedesetak djece i što je najvažnije, broj nije opadao kako je kamp odmicao, već se svakog dana povećavao.
Posebno nas veseli što je na kampu sudjelovao i velik broj djevojčica što govori da i one pokazuju velik interes za ovaj sport.
Zadnjeg dana kampa bile su organizirane utakmice među sudionicima gdje se vidjelo da za košarku u Međimurju nema straha, jer talenta među djecom svakako ima.
Košarkaški klub Donji Kraljevec zahvaljuje svim sudionicima kampa i nadamo se da će velika većina i nastaviti igrati košarku.
Isto tako zahvaljujemo i sponzorima kampa (Općini Donji Kraljevec i Kraljevskim slasticama) koji su omogoućili da kamp dignemo na višu razinu.

kamp_09Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane dječake i djevojčice od 1. do 8. razreda da se pridruže našem klubu, steknu nova prijateljstva i nauče igrati košarku!
treninzi su u:
-utorak i petak od 16 do 17 sati u Donjem kraljevcu
-u utorak i četvrtak od 17 i 30 do 19 sati u Hodošanu

, ,