20. GODIŠNJA SKUPŠTINA PUHAČKOG ORKESTRA OPĆINE DONJI KRALJEVEC

20. GODIŠNJA SKUPŠTINA PUHAČKOG ORKESTRA OPĆINE DONJI KRALJEVEC

Minule subote održana je 20. po redu godišnja skupština Puhačkog orkestra Općine Donji Kraljevec. Predočeni su godišnji planovi rada , kao i financijski plan za 2015. godinu, a osvrnulo se naravno i na rad i aktivnosti proteklog razdoblja koje karakteriziraju vrlo uspješni nastupi kako u našoj zemlji tako i u inozemstvu.
Prigodnim riječima osvrnuli su se predsjednik orkestra Josip Recek, dopredsjednik Marko Kudec, blagajnik Saša Čavlek i  voditeljica Tamara Recek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANačelniku Općine Donji Kraljevec, Miljenku Horvatu upućene su riječi zamolbe za povećanim financijskim potrebama ove godine , a sve za što kvalitetnijem obilježavaju 20. obljetnice postojanja ovog orkestra. Potrebe sežu u nabavku  novih odora i cipela za svirače, kao i kupnju nekih instrumenata, posebice trombona . Načelnik Horvat, a ujedno i predsjednik MO Palinovca Vlado Sabol koji je bio gost skupštine obećali su svaku moguću pomoć. Također g. Sabol se zahvalio na ovogodišnjoj glazbenoj pratnji Puhačkog orkestra prilikom obilježavanja Dana Palinovca i blagdana Sv.Josipa.  (D.S.Lengelić)

, ,