STOLNI TENIS – U 13. kolu stolnoteniske Superlige igračice Hodošana izgubile od HASTK Mladosti

S T O L N I    T E N I S

U 13. kolu stolnoteniske Superlige igračice Hodošana izgubile od HASTK Mladosti

Igračice Hodošana u subotu su gostovale kod najtrofejnije hrvatske stolnoteniske ekipe, HASTK Mladosti u Zagrebu i izgubile 4:0. Iako s promijenjenom ekipom u odnosu na prethodne sezone Zagrepčanke, druge na tablici iza Dra. Časla,  našim su igračicama suprotstavile svoj najjači raspoloživi sastav pa tako visok rezultat nije iznenađujući.

Jedini set za ekipu Jože Markatija u toj je utakmici, protiv najbolje domaće igračice Mateje Jeger, osvojila Tamara Ramić u prvoj partiji, a blizu osvajanja seta bile su još Paula Markati i Tamara Ramić u paru protiv Jeger i Đurak.

U preostale dvije pojedinačne partije Markati je s 3:0 izgubila od Magdalene Basić u drugoj, a Ana Švarc od Mirele Đurak u trećoj partiji.

U ostalim utakmicama vinkovačka Lokomotiva je kao domaćin s 4:1 poražena od vodećega Dra. Časla, a Jaska istim rezultatom od treće plasiranoga Varaždina, a utakmice između Mladosti iz Petrinje i Pule te Bjelov ara i TIS-a su odgođene.

Sada za igračice Hodošana, koje su i dalje na 8. mjestu ljestvice, slijede dvije lakše utakmice, u 14. kolu u subotu u 17 sati u dvorani OŠ Hodošan protiv pretposljednje Jaske, a iduće subote u Vinkovcima protiv posljednje plasirane Lokomotive, protiv kojih se očekuju pobjede. (Franjo Flac)

Ana Svarc

na fotografiji: Ana Švarc

 

,