STOLNI TENIS: Oslabljeni Bjelovar s bodovima iz Hodošana

Oslabljeni Bjelovar s bodovima iz Hodošana

Stolnotenisačice Hodošana u četvrtak su u utakmici 16. kola Superlige ugostile ekipu Bjelovara.

I nisu iskoristile šansu, koju su im ponudile, bez svoje najbolje igračice Eve Tapai, oslabljene gošće pa su izgubile 4:2.

U prve dvije partije, u kojima je Tamara Ramić poražena od Mirne Tomić, a Ana Švarc od Lorene Orlić, nisu imale niti previše sreće, jer su obje izgubile rezultatima 3:2, a Ramić čak i vodila 2:1 u setovima.

Ublažavanje vodstva gošći očekivalo se u trećoj partiji, ali je izostalo jer je Paula Markati, s problemima u kretanju zbog ozlijeđene noge, ipak  neočekivano izgubila od rezervne igračice Bjelovara, mlade Eme Malešević. Šansa se ponovo ukazala nakon pobjede para Markati/Ramić u četvrtoj i Ramić nad Orlić u petoj partiji, ali je tada ponovo za stol morala Markati, za koju je Tomić u četvrtak bila prejaka protivnica. U ostalim utakmicama pobijedile su favoritkinje pa je vodeći Dr. Časl s 4:1 savladao TIS, s kojim će se susresti u polufinalu razigravanja, Varaždin istim rezultatom petrinjsku Mladost, a HASTK Mladost još prošle subote s 4:0 vinkovačku Lokomotivu. P

oredak: 1. Dr. Časl 32 boda, 2. HASTK Mladost 30, 3. Varaždin 28, 4. TIS 26, 5. Bjelovar 23, 6. Mladost Petrinja 22, 7. Pula 21 (-2), 8. Hodošan 20 (-1), 9. Jaska 16 (-1), 10. Lokomotiva 16) bodova. Prvenstvo se nastavlja u subotu 14. ožujka kada igračice Hodošana gostuju u Petrinji kod Mladosti, a dan poslije, u nedjelju 15. ožujka igrat će i odgođenu utakmicu 12. kola u Puli.

Franjo Flac

Paula Markati

,